Çınaraltı Ocakbaşı,Topkapı sanayi bölgesinde,Davutpaşa istasyonu ile Kale iş merkezi arasında kalıyor.Bu bölgenin ve mübalağasız İstanbul'un iyi kebapçılarından biri.Etlerinin kalitesi çok yüksek ve mahir ustaların elinde tam kıvamında pişirilerek yumuşacık ve mis gibi kokarak geliyor masanıza.Buranın bilhassa kuzu şişi favorim.İyi kebapçının alametlerinden olan közlenmiş sebzeler ve maydanozlu,kırmızı biberli,sumaklı soğan söğüş kebabın yanında arz-ı endam ediyor.Önden ise müessesenin ikramı olarak gelen çiğ köfte ve gavurdağı salatası gayet leziz.Ücretsiz diye baştan savma yapılmıyor.Pide ve lahmacunları da gayet başarılı olan mekanı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.Finali yeriniz kalırsa künefe ile yapmayı unutmayın:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder